POTREBNO JE:
50 gr.mrvljenih brusketa
kašičica sušenog peršuna
kašičica origana
so, biber
100 gr.dimljene slanine u omotu
sok od 1/2 limuna
50 gr.rendanog kačkavalja
10 kašika maslinovog ulja
kašika seckanih kapara
pakovanje paste po izboru (penne rigate)
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE:
300 cal.
PRIPREMA:
Pomešati dimljenu slaninu u omotu sečenu na krupnije kockice, seckani kapar dobro ispran i oceđen, origano, mrvljene bruskete, maslinovo ulje, so, biber. limun sok, rendani kačkavalj i peršun. Sve zajedno dobro sjediniti sa skuvanom pastom po izboru. Koristila sam penne rigate.
50 gr.mrvljenih brusketa
kašičica sušenog peršuna
kašičica origana
so, biber
100 gr.dimljene slanine u omotu
sok od 1/2 limuna
50 gr.rendanog kačkavalja
10 kašika maslinovog ulja
kašika seckanih kapara
pakovanje paste po izboru (penne rigate)
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE:
300 cal.
PRIPREMA:
Pomešati dimljenu slaninu u omotu sečenu na krupnije kockice, seckani kapar dobro ispran i oceđen, origano, mrvljene bruskete, maslinovo ulje, so, biber. limun sok, rendani kačkavalj i peršun. Sve zajedno dobro sjediniti sa skuvanom pastom po izboru. Koristila sam penne rigate.
Нема коментара:
Постави коментар