POTREBNO JE:
500 gr.zelene boranije
250 gr.krompira
125 gr.crnog luka
kašičica sušenog peršuna
kašičica senfa
2 kašike limun soka
kašičica meda
so, biber
1 1/2 kašika ulja
1 1/2 kašika maslinovog ulja
2 čena rendanog belog luka
so, biber
PRIPREMA:
Zelenu boraniju hrskavo skuvati i ohladiti. Krompir iseći na krupnije kockice pa skuvati, ocediti, posloliti i ohladiti. Crni luk iseći na tanja rebarca.
Za preliv pomešati: rendani beli luk, sušeni peršun, senf, limun sok, tečni med, so, biber,ulje i maslinovo ulje.
Pomešati pripremljeno povrće pa sjediniti sa prelivom. Rashladiti i servirati.
ENERGETSKA VREDNOST: 120 cal./100 gr.
500 gr.zelene boranije
250 gr.krompira
125 gr.crnog luka
kašičica sušenog peršuna
kašičica senfa
2 kašike limun soka
kašičica meda
so, biber
1 1/2 kašika ulja
1 1/2 kašika maslinovog ulja
2 čena rendanog belog luka
so, biber
PRIPREMA:
Zelenu boraniju hrskavo skuvati i ohladiti. Krompir iseći na krupnije kockice pa skuvati, ocediti, posloliti i ohladiti. Crni luk iseći na tanja rebarca.
Za preliv pomešati: rendani beli luk, sušeni peršun, senf, limun sok, tečni med, so, biber,ulje i maslinovo ulje.
Pomešati pripremljeno povrće pa sjediniti sa prelivom. Rashladiti i servirati.
ENERGETSKA VREDNOST: 120 cal./100 gr.
Нема коментара:
Постави коментар