POTREBNO JE ZA 4 OSOBE
1 kg.tikvica
čaša kisele pavlake
300 gr.feta sira
kesica parmezana
so, biber
1/2 kašičice suve mirodjije
3 jaja
mleko
PRIPREMA
Tikvice iseći na režnjeve, posoliti i pustiti da se ocede 30 min. Papirnim ubrusom pokupiti višak tečnosti sa tikvica.
Pomešati kiselu pavlaku, izmrvljeni feta sir, parmezan i začine.
U podmazanu tepsiju redjati naizmenično u slojevima tikvice i sir dok se ne potroši sav materijal. Umutiti jaja i malo mleka pa preliti tikvice. Peći oko 45 min.na 200 C.
1 kg.tikvica
čaša kisele pavlake
300 gr.feta sira
kesica parmezana
so, biber
1/2 kašičice suve mirodjije
3 jaja
mleko
PRIPREMA
Tikvice iseći na režnjeve, posoliti i pustiti da se ocede 30 min. Papirnim ubrusom pokupiti višak tečnosti sa tikvica.
Pomešati kiselu pavlaku, izmrvljeni feta sir, parmezan i začine.
U podmazanu tepsiju redjati naizmenično u slojevima tikvice i sir dok se ne potroši sav materijal. Umutiti jaja i malo mleka pa preliti tikvice. Peći oko 45 min.na 200 C.
Нема коментара:
Постави коментар