POTREBNO JE ZA VATROSTALNU ČINIJU
PREČNIKA 26 cm.
12 šnicli belog mesa
2 jaja
2 čena rendanog belog luka
2 čaše kisele pavlake
suvi bosiljak
pakovanje skuvane paste po izboru
so, biber, začini po izboru
PRIPREMA
Pripremljene, izlupane šnicle začiniti. U umućena posoljena jaja umeršati rendani beli luk, umućenu kiselu pavlaku i 1/2 kašičice bosiljka pa ručno dobro sjediniti. U ovo umakati šnicle. Na dno suda rasporediti 3 šnicle. Odozgo raporediti sloj skuvane paste pa ponovo 3 šnicle i tako redom dok se ne potroši sav materijal. Zadnji sloj treba da bude pasta. Preliti ostatkom fila od kisele pavlake pa peći oko 45 min.na 200 C.
PREČNIKA 26 cm.
12 šnicli belog mesa
2 jaja
2 čena rendanog belog luka
2 čaše kisele pavlake
suvi bosiljak
pakovanje skuvane paste po izboru
so, biber, začini po izboru
PRIPREMA
Pripremljene, izlupane šnicle začiniti. U umućena posoljena jaja umeršati rendani beli luk, umućenu kiselu pavlaku i 1/2 kašičice bosiljka pa ručno dobro sjediniti. U ovo umakati šnicle. Na dno suda rasporediti 3 šnicle. Odozgo raporediti sloj skuvane paste pa ponovo 3 šnicle i tako redom dok se ne potroši sav materijal. Zadnji sloj treba da bude pasta. Preliti ostatkom fila od kisele pavlake pa peći oko 45 min.na 200 C.
Нема коментара:
Постави коментар