среда, 17. јун 2015.

TORTA OD PASTE SA PILETINOM

POTREBNO JE ZA VATROSTALNU ČINIJU
PREČNIKA 26 cm.
12 šnicli belog mesa
2 jaja
2 čena rendanog belog luka
2 čaše kisele pavlake
suvi bosiljak
pakovanje skuvane paste po izboru
so, biber, začini po izboru



PRIPREMA
Pripremljene, izlupane šnicle začiniti. U umućena posoljena jaja umeršati rendani beli luk, umućenu kiselu pavlaku i 1/2 kašičice bosiljka pa ručno dobro sjediniti. U ovo umakati šnicle. Na dno suda rasporediti 3 šnicle. Odozgo raporediti sloj skuvane paste pa ponovo 3 šnicle i tako redom dok se ne potroši sav materijal. Zadnji sloj treba da bude pasta. Preliti ostatkom fila od kisele pavlake pa peći oko 45 min.na 200 C.

Нема коментара:

Постави коментар