POTREBNO JE
1 kg.oslić fileta ili po izboru
100 ml.maslinovog ulja
2 kašike soja sosa
1/2 čaše belog vina
sok od 1 pomorandže
kašičica rendanog đumbira
PRIPREMA
Filete dobro ocediti i posoliti a zatim marinirati 1 sat u mešavini maslinovog ulja, soja sosa, belog vina, oranž soka, kockica pomorandže, meda i rendanog đumbira.
Ocediti od marinade pa peći na roštilju u šporetu uz povremeno okretanje i premazivanje marinadom. Prilog po izboru.
1 kg.oslić fileta ili po izboru
100 ml.maslinovog ulja
2 kašike soja sosa
1/2 čaše belog vina
sok od 1 pomorandže
1 pomorandža sa koje je uklonjena kora, koštice i opna pa isečena na kockice
kašika medakašičica rendanog đumbira
PRIPREMA
Filete dobro ocediti i posoliti a zatim marinirati 1 sat u mešavini maslinovog ulja, soja sosa, belog vina, oranž soka, kockica pomorandže, meda i rendanog đumbira.
Ocediti od marinade pa peći na roštilju u šporetu uz povremeno okretanje i premazivanje marinadom. Prilog po izboru.
Нема коментара:
Постави коментар