POTREBNO JE:
100 gr.pistaća
100 gr.rendanog kačkavalja/parmezan
veći čen belog luka
1/2 veze seckanog peršuna
100 ml.maslinovog ulja
kašičica suvog ruzmarina
1/2 limun soka
pakovanje skuvane paste po izboru
100 gr.zelenih maslina bez koštica
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE:
520 cal.
Blendirati očišćene pistaće, rendani kačkavalj/parmezan, beli luk, peršun, maslinovo ulje, ruzmarin i limun sok do kremaste smese. Dodati krupno sečene zelene masline pa sve pomešati sa skuvanom pastom i servirati.
100 gr.pistaća
100 gr.rendanog kačkavalja/parmezan
veći čen belog luka
1/2 veze seckanog peršuna
100 ml.maslinovog ulja
kašičica suvog ruzmarina
1/2 limun soka
pakovanje skuvane paste po izboru
100 gr.zelenih maslina bez koštica
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE:
520 cal.
Blendirati očišćene pistaće, rendani kačkavalj/parmezan, beli luk, peršun, maslinovo ulje, ruzmarin i limun sok do kremaste smese. Dodati krupno sečene zelene masline pa sve pomešati sa skuvanom pastom i servirati.
Нема коментара:
Постави коментар