POTREBNO JE ZA 50 KOMADA:
50 gotovih korpica od oblandi
200 ml.slatke pavlake
2 kašike šećera
50 gr.butera
300 gr.čokolade
50 ml.mleka
prstohvat soli
PRIPREMA.
Staviti slatku pavlaku, šećer i prstohvat soli da proključa. Skloniti sa vatre pa odmah dodati buter i lomljenu čokoladu. Miksovati da se sve dobro sjedini. U mlaku smesu dodati mleko pa mikserom umutiti do glatkog i sjajnog krema. Ohladiti pa ponovo izmiksati. Krem prebaciti u špric pa istisnuti u korpice od oblandi. Dobro rashladiti.
50 gotovih korpica od oblandi
200 ml.slatke pavlake
2 kašike šećera
50 gr.butera
300 gr.čokolade
50 ml.mleka
prstohvat soli
PRIPREMA.
Staviti slatku pavlaku, šećer i prstohvat soli da proključa. Skloniti sa vatre pa odmah dodati buter i lomljenu čokoladu. Miksovati da se sve dobro sjedini. U mlaku smesu dodati mleko pa mikserom umutiti do glatkog i sjajnog krema. Ohladiti pa ponovo izmiksati. Krem prebaciti u špric pa istisnuti u korpice od oblandi. Dobro rashladiti.
Нема коментара:
Постави коментар