POTREBNO JE (za 12 kom.):
300 gr.šampinjona
5 jaja
sredina od 1/2 hleba
prezle
mleko
so, biber
PRIPREMA:
Pečurke samleti u secku.
Sredinu hleba natopiti mlekom pa dodati so. Ostaviti da odstoji 10 min.pa dobro ocediti.
Od 4 jaja ispeći kaganu. Posoliti i pobiberiti pa ohladiti. Dodati ocedjeni hlab i 1 jaje. Umesiti pa dobro sjediniti sa pečurkama. Ostaviti da odstoji 10 min.
Formirati šnicle veličine dlana, uvaljati u prezle pomešane sa solju pa ispržiti na malo ulja. Servirati uz SALATU OD ZLATNE MEŠAVINE POVRĆA .
300 gr.šampinjona
5 jaja
sredina od 1/2 hleba
prezle
mleko
so, biber
PRIPREMA:
Pečurke samleti u secku.
Sredinu hleba natopiti mlekom pa dodati so. Ostaviti da odstoji 10 min.pa dobro ocediti.
Od 4 jaja ispeći kaganu. Posoliti i pobiberiti pa ohladiti. Dodati ocedjeni hlab i 1 jaje. Umesiti pa dobro sjediniti sa pečurkama. Ostaviti da odstoji 10 min.
Formirati šnicle veličine dlana, uvaljati u prezle pomešane sa solju pa ispržiti na malo ulja. Servirati uz SALATU OD ZLATNE MEŠAVINE POVRĆA .
Нема коментара:
Постави коментар