POTREBNO JE ZA 15 KORPICA
150 gr.čokolade
50 gr.butera
50 gr.kandiranog seckanog djumbira
šaka suvih brusnica
šaka kandirane kore od pomorandže
kašičica šećera
šaka seckanih oraha
3 sitno mrvljena pti ber keksa
PRIPREMA
Istopiti čokoladu sa buterom pa pomešati sa ostalim sastojcima.
Kad se smesa prohladi, napuniti korpice od oblandi. Korpice držati na sobnoj temperaturi jer se u frižideru stvrdnu i teško ih je jesti a i ukus je izmenjen.
150 gr.čokolade
50 gr.butera
50 gr.kandiranog seckanog djumbira
šaka suvih brusnica
šaka kandirane kore od pomorandže
kašičica šećera
šaka seckanih oraha
3 sitno mrvljena pti ber keksa
PRIPREMA
Istopiti čokoladu sa buterom pa pomešati sa ostalim sastojcima.
Kad se smesa prohladi, napuniti korpice od oblandi. Korpice držati na sobnoj temperaturi jer se u frižideru stvrdnu i teško ih je jesti a i ukus je izmenjen.
Нема коментара:
Постави коментар