POTREBNO JE
4 srednja bela krompira
200 gr.dimljenog kačkavalja
so i biber
ruzmarin
vegeta
ulje
PRIPREMA
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE: 285 cal.
4 srednja bela krompira
200 gr.dimljenog kačkavalja
so i biber
ruzmarin
vegeta
ulje
PRIPREMA
Neoljušćene krompire skuvati u slanoj vodi (pazeći da se ne prekuvaju) pa ohladiti. Oljuštiti, iseći na kolutove pa začiniti mešavinom soli, bibera, vegete, ruzmarina i ulja. Dimljeni kačkavalj iseći na šnite pa po 1 režanj staviti izmedju 2 koluta krompira. Pričvrstiti čačkalicom pa poredjati na podmazani pleh. Peći u šporetu na roštilju oko 15 min.da se na krompiru stvori korica.
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE: 285 cal.
Нема коментара:
Постави коментар