POTREBNO JE ZA KALUP 26 cm
1 tabla lisnatog testa
2 kesice krem šlaga belog
200 ml.kisele vode
400 ml.pavlake
200 ml.jogurta
čaša kisele pavlake
kašika šećera
200 gr.kandiranih trešanja
200 gr.mix kandiranog voća po izboru
3 kesice želatina
100 gr.žele bombona
PRIPREMA
Tablu lisnatog testa razvući pa rasporediti na dno kalupa, izbockati viljuškom pa peći oko 20 min.na 200 C. Ohladiti.
Umutiti beli šlag krem prah sa kiselom vodom pa spojiti sa šlagom od pavlake. Umešati jogurt, kiselu pavlaku umućenu sa šećerom, kandirane trešnje i miks kandiranog voća predhodno odstojalog u toploj vodi pa dobro ocedjenog. Ručno dobro sjediniti pa umešati želatin rastopljen prema uputastvu sa pakovanja. Rasporediti preko kore u kalupu pa posuti žele bombonama. Hladiti u frižideru 12 sati.
Нема коментара:
Постави коментар