POTREBNO JE:
Manji brokoli
200 ml.pavlake za kuvanje
200 gr.zelenih taljatela
kašika ulja
so, biber
1/2 čaše kisele pavlake
2 čena belog luka
PRIPREMA:
Zelene taljatele skuvati u posoljenoj vodi. Procediti, preliti mlazom hladne vode pa pomešati sa umućenom mešavinom pavlake za kuvanje, kisele pavlake, ulja, rendanog belog luka, soli i bibera. Ostaviti malo preliva sa strane. Taljatele rasporediti u vatrostalnu činiju pa odozgo poređati cvetiće hrskavo skuvanog brokolija. Zaliti odvojenim prelivom.
Manji brokoli
200 ml.pavlake za kuvanje
200 gr.zelenih taljatela
kašika ulja
so, biber
1/2 čaše kisele pavlake
2 čena belog luka
PRIPREMA:
Zelene taljatele skuvati u posoljenoj vodi. Procediti, preliti mlazom hladne vode pa pomešati sa umućenom mešavinom pavlake za kuvanje, kisele pavlake, ulja, rendanog belog luka, soli i bibera. Ostaviti malo preliva sa strane. Taljatele rasporediti u vatrostalnu činiju pa odozgo poređati cvetiće hrskavo skuvanog brokolija. Zaliti odvojenim prelivom.
Нема коментара:
Постави коментар