POTREBNO JE:
500 gr.karfiola
50 gr.očišćenih, pečenih, slanih bundeva semenki
so, biber
prah šećer
čaša jogurta
veći čen belog luka
veća rendana šargarepa
100 gr.graška
supa
ENERGETSKA VREDNOST:
170 cal./100 gr.
Karfiol oprati, očistiti, iseći na cvetiće pa kratko kuvati u supi zajedno sa zamrznutim graškom (oko 10 min.). Procediti, isprati pod mlazom hladne vode pa ohladiti i začiniti.
Šargarepu izrendati pa pomešati sa kašičicom prah šećera. Ostaviti 30 min.da odstoji.
Pomešati karfiol i grašak sa rendanom šargarepom i semenkama od bundeve. Preliti mešavinom jogurta, rendanog belog luka, soli i bibera. Dobro izmešati i ohladiti.
500 gr.karfiola
50 gr.očišćenih, pečenih, slanih bundeva semenki
so, biber
prah šećer
čaša jogurta
veći čen belog luka
veća rendana šargarepa
100 gr.graška
supa
ENERGETSKA VREDNOST:
170 cal./100 gr.
Karfiol oprati, očistiti, iseći na cvetiće pa kratko kuvati u supi zajedno sa zamrznutim graškom (oko 10 min.). Procediti, isprati pod mlazom hladne vode pa ohladiti i začiniti.
Šargarepu izrendati pa pomešati sa kašičicom prah šećera. Ostaviti 30 min.da odstoji.
Pomešati karfiol i grašak sa rendanom šargarepom i semenkama od bundeve. Preliti mešavinom jogurta, rendanog belog luka, soli i bibera. Dobro izmešati i ohladiti.
Нема коментара:
Постави коментар