POTREBNO JE ZA 2 OSOBE:
500 gr.krilaca
kašičica slatke aleve paprike
1/2 kašičice soli
sok od 1 limuna
6 kašika ulja
1/2 kašičice majorana
prstohvat bibera
3 kašike kokosa
4 srednja krompira
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE:
700 cal.
PRIPREMA:
Krilca razdvojiti od batačića, oprati pa osušiti. Marinirati 3 sata u mešavini aleve paprike, soli, bibera, limun soka i ulja. Ocediti, uvaljati u kokos pa poredjati u nauljeni pleh.
Krompire blanširati, oljuštiti pa iseći na četvrtine. Začiniti pa poređati pored krilaca. Sve peći u šporetu na roštilju oko 20 min.ili dok krompir ne porumeni.
500 gr.krilaca
kašičica slatke aleve paprike
1/2 kašičice soli
sok od 1 limuna
6 kašika ulja
1/2 kašičice majorana
prstohvat bibera
3 kašike kokosa
4 srednja krompira
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE:
700 cal.
PRIPREMA:
Krilca razdvojiti od batačića, oprati pa osušiti. Marinirati 3 sata u mešavini aleve paprike, soli, bibera, limun soka i ulja. Ocediti, uvaljati u kokos pa poredjati u nauljeni pleh.
Krompire blanširati, oljuštiti pa iseći na četvrtine. Začiniti pa poređati pored krilaca. Sve peći u šporetu na roštilju oko 20 min.ili dok krompir ne porumeni.
Нема коментара:
Постави коментар