POTREBNO JE ZA KALUP 24-26 cm:
Najmanje pakovanje piškota
500 ml.jogurta
4 kašike šećera
200 gr.kranči tropik muslija
2 jabuke
sok od 1 pomoranže
4 želatina
250 ml.kisele pavlake
šaka suvog grožđa
šlag
50 gr.kandiranog pomela
PRIPREMA:
Pomešati jogurt, šećer, kranči tropik musli, 1 rendanu jabuku dobro oceđenu, narandža sok, omeklo oceđeno suvo grožđe i kiselu pavlaku. Želatin istopiti po uputstvu sa pakovanja pa dodati u fil i dobro izmešati. Po dnu okruglog kalupa od 24 cm.(koristila sam okrugli kalup od 26 cm.pa je torta ispala niža) poređati piškote namočene u mleko. Odozgo rasporediti fil. Ukrasiti šlagom, šnitama jabuka i kandiranim pomelom.Ohladiti.
Najmanje pakovanje piškota
500 ml.jogurta
4 kašike šećera
200 gr.kranči tropik muslija
2 jabuke
sok od 1 pomoranže
4 želatina
250 ml.kisele pavlake
šaka suvog grožđa
šlag
50 gr.kandiranog pomela
PRIPREMA:
Pomešati jogurt, šećer, kranči tropik musli, 1 rendanu jabuku dobro oceđenu, narandža sok, omeklo oceđeno suvo grožđe i kiselu pavlaku. Želatin istopiti po uputstvu sa pakovanja pa dodati u fil i dobro izmešati. Po dnu okruglog kalupa od 24 cm.(koristila sam okrugli kalup od 26 cm.pa je torta ispala niža) poređati piškote namočene u mleko. Odozgo rasporediti fil. Ukrasiti šlagom, šnitama jabuka i kandiranim pomelom.Ohladiti.
Нема коментара:
Постави коментар