POTREBNO JE:
300 gr.paste ili taljatela
so, biber
100 gr.rendanog kačkavalja
veza bosiljka ili peršuna
1 čen belog luka
50 gr. indijskig oraha
100 gr.feta sira
6 kašika maslinovog ulja
PRIPREMA:
Blendirati bosiljak/peršun, 30 gr.indijskog oraha, beli luk, 50 gr.rendanog kačkavalja i 4 kašike maslinovog ulja. Dodati so i biber. Ovako pripremljen sos pomešati sa skuvanom pastom pa dodati izmrvljeni feta sir, 50 gr.rendanog kačkavalja, 20 gr.seckanog indijskog oraha i 2 kašike maslinovog ulja. Peći u zagrejanoj rerni 30 min.na 200 C.
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE: 460 cal.
300 gr.paste ili taljatela
so, biber
100 gr.rendanog kačkavalja
veza bosiljka ili peršuna
1 čen belog luka
50 gr. indijskig oraha
100 gr.feta sira
6 kašika maslinovog ulja
PRIPREMA:
Blendirati bosiljak/peršun, 30 gr.indijskog oraha, beli luk, 50 gr.rendanog kačkavalja i 4 kašike maslinovog ulja. Dodati so i biber. Ovako pripremljen sos pomešati sa skuvanom pastom pa dodati izmrvljeni feta sir, 50 gr.rendanog kačkavalja, 20 gr.seckanog indijskog oraha i 2 kašike maslinovog ulja. Peći u zagrejanoj rerni 30 min.na 200 C.
ENERGETSKA VREDNOST PORCIJE: 460 cal.
Нема коментара:
Постави коментар