tag:blogger.com,1999:blog-5533746902797722057.post3105702543409196442..comments2021-01-29T21:09:49.900+01:00Comments on HLEB I MARMELADA: KIPARSKI LONACHLEB I MARMELADAhttp://www.blogger.com/profile/17507081380411405881noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5533746902797722057.post-22825076422050623152016-02-17T19:03:45.005+01:002016-02-17T19:03:45.005+01:00Kad sam pročitala recept i ja sam se pitala zašto ...Kad sam pročitala recept i ja sam se pitala zašto se potapa u vrelu vodu. To je verovatno umesto blanširanja da bi se lakše skuvao. Mada, takođe, ne vidim svrhu. Jelo je vrlo ukusno i svima se dopada pa ću ga praviti još koji put. Probaću bez potapanja u vodu. HLEB I MARMELADAhttps://www.blogger.com/profile/17507081380411405881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5533746902797722057.post-26275712666486951012016-02-17T15:44:55.320+01:002016-02-17T15:44:55.320+01:00Dopada mi se. Zašto se luk potapa u vrelu vodu? I ...Dopada mi se. Zašto se luk potapa u vrelu vodu? I ovo beležim. Hvala za lep recept.Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.com